Vragen?
Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Onderstaand treft u veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is CEM Support?

CEM Support is een organisatie die alle diensten in huis heeft om jou of jouw doelgroep te laten integreren, participeren en/of re-integreren. Op hoofdlijnen brengen we mensen en organisaties in beweging vanuit de missie dat iedereen meedoet (participeert), meetelt (erbij hoort) en mee maakt (ervaart). Want meedoen geeft vitaliteit en plezier.

CEM Support ondersteunt mensen en organisaties bij hun zelfstandigheid en zelf organiserend vermogen. We geloven in de kracht van bewegen, sport en een gezonde leefstijl. Deze krachten zijn uitgangspunt bij ons advies en ondersteuning. CEM SportSupport beschikt over een AGB-code en is lid en leverancier van rondom Wijchen en het sociaal wijkteam. Met deze AGB-code en aansluiting bij rondom Wijchen wordt een ondersteuningstraject vanuit het sociaal wijkteam of vanuit de zorg vergoed. Beschik je over een PGB-budget dan is financiering vanuit dit budget vaak mogelijk.

CEM JobSupport is een door het UWV erkende jobcoachorganisatie. Het UWV, je gemeente of bedrijf vergoeden veelal het ondersteuningstraject. CEM SportSupport en CEM JobSupport vormen samen CEM Support.

Hoe kan ik me aanmelden voor advies, ondersteuning of een training?

Neem telefonisch contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en/of stuur een mail.

Voor wie is CEM Support

CEM Support richt zich op iedereen die ondersteuning wenst om mee te doen. In het bijzonder richten we ons op die mensen die graag mee willen doen, maar er door diverse redenen zelfstandig (nog) niet uitkomen. Of hierbij afhankelijk zijn van haar/zijn omgeving/verzorgers. Zoals mensen met psychische/lichamelijke klachten (depressief, dementie, verslaving, overgewicht etc. ), statushouders en werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

We zijn actief binnen de welzijn- en zorgsector. Klanten zijn o.a. gemeenten, UWV, sociaal wijkteam, sportaanbieders, zorginstellingen, sociale werkvoorzieningen en re-integratiebedrijven. Partners binnen het sociaal domein.

Wat doet CEM Support?

CEM Support initieert, ontwikkelt, begeleidt, ondersteunt, coacht, stimuleert, verbindt, organiseert, voert uit, adviseert en werkt samen.

Je kunt bij CEM Support terecht voor:

 • projectontwikkeling
 • projectmanagement
 • interim-management
 • advies
 • consultancy
 • coördinatie
 • implementatie
 • training
 • begeleiding en ondersteuning

Op hoofdlijnen zijn onze diensten:

 • Consultant
 • Zorg- en vrijetijdsbegeleider
 • Participatiecoach
 • Vitaliteitscoach
 • Werkfit-, naar werk-, en jobcoach
 • Sportontwikkelaar, sportconsulent, sportbuurtwerker
 • Organisatie-, en verenigingsadviseur
 • NLP en Hypnotherapeut

Welke problemen lost CEM Support op?

Voor jou:
Als het leven je (even) tegen zit en je in een negatieve spiraal zit bel dan CEM Support. Wij helpen en begeleiden je stapsgewijs naar zelfstandigheid en het leven dat jij wenst.

We geloven in de kracht van bewegen en een gezonde leefstijl. De kracht van bewegen en een gezonde leefstijl zetten we in:

 • zodat jij gelooft in jezelf en je vol zelfvertrouwen acties onderneemt.
 • zodat jij (daar waar mogelijk) zelfstandig gaat functioneren. Zelf redzaam en zelf organiserend wordt. In ieder geval je verantwoordelijkheid neemt en zelf sturing geeft aan het leven dat je wenst.
 • om te weten wat je Mindset en drive is. Belangrijk te weten of je waarden, normen en overtuigingen zoals je die vroeger als kind van je opvoeders hebt meegekregen nu ook nog kloppen.
 • zodat je weet wat je wilt, wenst en waarvan je droomt en je jezelf daarop focust.
 • zodat jij je persoonlijk ontwikkelt en je jouw kwaliteiten optimaal gaat inzetten.
 • zodat jij maatschappelijk gaat participeren. Bijvoorbeeld als vrijwilliger of als werknemer in de baan die bij jou past.
 • zodat je rust in je hoofd krijgt doordat je structuur en richting aan het leven geeft dat je wenst.
 • zodat je denkt in mogelijkheden (in plaats van belemmeringen).
 • zodat je je tijd zinvol gaat besteden.
 • zodat je jezelf op de eerste plaats zet en je grenzen aangeeft.
 • zodat je een sociaal en maatschappelijk netwerk opbouwt.

Met onze gecombineerde leefstijlinterventies brengen we je zowel sociaal, fysiek als mentaal in beweging.
Jouw hulpvraag staat centraal en is uitgangspunt bij onze maatwerk ondersteuning. Want meedoen en meetellen vraagt om persoonlijke en maatwerk ondersteuning. Onze professionals ondersteunen met passie en vanuit hun hart. Met de focus gericht op datgene wat gewenst en nodig is. Pro-actief, vraag- en resultaatgericht. Daarbij vooral denkend in mogelijkheden en reële kansen.

Voor gemeente en organisaties:
CEM – Support ontzorgt gemeenten, overheidsinstellingen (UWV) en organisaties.
We adviseren en ontwikkelen programma’s en activiteiten waardoor mensen gaan meedoen, meetellen en meemaken. Met onze gecombineerde leefstijlinterventies brengen we mensen zowel sociaal, fysiek als mentaal in beweging. Zodanig dat mensen (weer) zelfstandig functioneren. Gaan participeren en/of werken en daar waar mogelijk onafhankelijk worden van hun uitkering.

Specifieke ondersteuning bieden we sportaanbieders (sportverenigingen) die als kloppend hart van de leefomgeving een grote maatschappelijk rol vervullen. Beweging, verbinding en verbroedering zijn de juiste ingrediënten om mensen mee te laten doen. Sportaanbieders en in het bijzonder sportverenigingen bezitten deze ingrediënten. Daarom worden sportaanbieders steeds meer gevraagd om te participeren bij het realiseren van (gemeentelijke) maatschappelijke doelen. Termen als ‘Sportpark in Beweging’ of ‘open sportclub’, ‘vitale sportvereniging’ of ‘vitaal sportpark’ gaan hierover.

CEM Support biedt sportaanbieders (sportvereniging) ondersteuning en verenigingsadvies bij het realiseren van hun maatschappelijke, vitale sportvereniging.

Samen werken aan een vitale, sportieve samenleving

CEM Support gaat de samenwerking aan met alle partijen binnen de mens zijn leefomgeving. Dit zijn de partijen binnen het sociaal domein. Slim en efficiënt samenwerken maakt meedoen en meetellen mogelijk. We adviseren en ondersteunen en samen met deze partijen verzorgen we van start tot finish de uitvoering.

Waar gaat en staat CEM Support voor?

CEM Support hanteert de volgende motto’s:
’Samenwerken aan een sportieve samenleving’
‘Meedoen & Meetellen’
‘Maatwerk ondersteuning’

Daarbij horen vier kernwaarden:

 • Passie: toegewijd met hart en hoofd.
 • Kwaliteit: wat goed is behouden en wat we doen, doen we goed.
 • Samenwerken: CEM Support is een eerlijke, betrouwbare, betrokken partner en werkt samen met klanten, partners en leveranciers om met elkaar een sportieve samenleving te realiseren.
 • Innovatie / creativiteit: CEM Support innoveert voortdurend op basis van creativiteit en brengt regelmatig nieuwe innovatieve diensten en producten op de markt. Afgestemd op de wensen van de klant.

Wat betekent gecombineerde leefstijlinterventie?

Onze ondersteuning, begeleiding en programma’s zijn altijd een combinatie van sociaal, fysiek en mentale ontwikkeling. Dat betekent concreet dat we ondersteuning bieden gericht op de:

 • Mindset en gedragsverbetering
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Maatschappelijke ontwikkeling
 • Bewegen en een gezonde leefstijl

Bovenstaande combineren we met de leefomgeving van de mens die we mogen ondersteunen namelijk:
a. wonen
b. welzijn (vrijetijd, hobby’s en activiteiten)
c. werken
d. onderwijs (leren)
e. zorg en gezondheid
f. sociale contacten (familie, vrienden, collega’s etc.)

Wat is bewegend coachen?

Jou in beweging brengen is ons voornaamste doel. Dat betekent dat we je letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. En je steeds uitdagen om een stap buiten je comfortzone te zetten. Want alles wat je ECHT wilt bereiken ligt 1 stap buiten je comfortzone.

Stilzitten is géén optie, dus gaan we - daar waar jij dat wenst en kan – lichamelijk actief aan de slag. Onze ervaring is dat bewegen véél prettiger voor je is, dan rondom een tafel te zitten. Maar ga het vooral zelf ervaren.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

Op deze website staan de Algemene Voorwaarden van CEM Support.

Hoe gaat CEM Support met de persoonlijke/privacygegevens om?

CEM Support heeft een privacyreglement opgesteld welke hier te vinden is.

Ik heb een suggestie, waar kan ik die melden?

Fijn als u uw suggesties en tips en tops met ons wilt delen. Stuur een mail naar info@cemsportsupport.nl of neem telefonisch contact op met 06 – 53943480.

Hoe kan ik een klacht indienen?

We zien graag dat u tevreden bent over CEM Support. Dus heeft u suggesties of een klacht meld deze dan aub.
In eerste instantie kunt u uw klacht bij de desbetreffende begeleider indienen. Wilt u uw klacht toch liever schriftelijk indienen dan kan dat door een mail te sturen naar info@cemsportsupport.nl. We nemen dan telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak (indien gewenst).

Contact CEM Support

Sportcentrum Arcus (1e verdieping)
Campuslaan 14
6602 HX Wijchen

Tel. 06 – 539 434 80 Carin Zwartjes 

NEEM CONTACT OP


Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Bewegen & Vitaliteit

Bewegen Zoek je ondersteuning om in beweging te komen? Ontdek wat CEM Support voor je kan betekenen. Lees verder

Ondersteuning bij
zelfstandige daginvulling

Ondersteuning bij zelfstandige daginvulling Vind je het moeilijk om je dag zinvol in te vullen? CEM Support helpt je hier graag mee. Lees verder

Ondersteuning bij het
vinden van werk

Ondersteuning bij het vinden van werk Lukt het je maar niet om een baan te vinden? CEM Support ondersteunt je hierbij. Lees verder

Trainingen en cursussen

Training en Cursussen Vergroot je kansen op werk! CEM Support biedt trainingen en cursussen. Lees verder