Vragen?
Neem contact met ons op.

Meedoen levert je vitaliteit en plezier

Wil je graag meedoen, maar is meedoen voor jou niet vanzelfsprekend ? Omdat je een chronische ziekte, -beperking, - taal of cultuurbarrière hebt ? Meedoen is voor iedereen belangrijk. Dus ook voor jou. Ook jij bent, net als ieder mens, uniek. Door mee te doen krijg je een goed gevoel en hoor je erbij. Je kan je talenten laten zien en je ontmoet anderen. Meedoen levert je vitaliteit en een plezieriger leven.

Wil je meedoen, maar weet je niet hoe of wat voor jou de mogelijkheden zijn?
Wij helpen en ondersteunen je om jouw droom en doel te realiseren. Of dat nu gaat om mensen te ontmoeten? Een wedstrijd te bezoeken of zelf te gaan bewegen? Wij bieden maatwerk.

Pas als we weten wat je mogelijkheden zijn kunnen we je praktische oplossingen bieden.
Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Kom in beweging en doe mee

Meedoen heeft een positief effect op je leven. Meedoen is een basisvoorwaarden van een succesvolle, sportieve samenleving. Daarom ontwikkelen we programma’s, zodat jij mee kan doen. Vanuit deze programma’s werken we samen met organisaties uit je directe leefomgeving (gemeente, buurt,- onderwijs,- en zorgorganisaties). We adviseren en ondersteunen deze organisaties en samen met hen verzorgen we van start tot finish de uitvoering.

Om mee te doen, moet je in beweging komen.
Neem nu contact op voor het maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

NEEM CONTACT OP