Vragen?
Neem contact met ons op.

Bewegen: wat is jouw Drive?

Blijf letterlijk en figuurlijk in beweging. Want stilstaan is achteruitgang. Blijf jezelf ontwikkelen. Focus jezelf op de toekomst die je wenst. Niet alleen qua leren en werken, maar ook qua gezondheid en het leiden van een gelukkig en plezierig leven. Zeker als het leven je even tegen zit. En je voelt dat je in een negatieve, neerwaartse spiraal zit is het goed om pas op de plaats te maken. Een pas op de plaats om er (opnieuw) achter te komen wat jouw DRIVE is. Want ben jezelf voldoende in beweging om het leven te leiden dat je wenst? Met DRIVE krijg je antwoord op de vragen: wie ben ik? wat kan ik? waarvoor sta ik? wat doe ik? waar liggen mijn mogelijkheden?

DRIVE is gebaseerd op het model van antropoloog Gregory Bateson. Dit model beschrijft de niveaus waarop we denken, leren, veranderen en functioneren. Jouw overtuigingen en manier van denken beïnvloeden je vermogen om te leren, ontwikkelen en veranderen. Jezelf en daarmee ook je omgeving. Breng je veranderingen aan, dan is dit van invloed. Met ons programma DRIVE ondersteunen we je om jouw gedachten op het juiste niveau aan te pakken. Je bent in staat veranderingen in je situatie aan te brengen en jezelf te focussen op het leven dat je wenst.

wat-is-jouw-drive

Wil je naast mentaal ook lichamelijk in beweging komen? Maar weet je niet wat goed voor je is en wat je mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een beweegconsult. Onze beweegcoach geeft je graag advies wat voor jou de beste beweegmogelijkheden zijn.

Bewegen als eerste stap naar participatie en werk

‘Beweging en vitaliteit’ vormen de rode draad in onze werkwijze. We stimuleren je, figuurlijk gezien, om in beweging te komen. Maar we dagen je ook uit om letterlijk in beweging te komen.

Stilzitten is géén optie. We gaan lichamelijk actief aan de slag. In plaats van een zittend overleg gaan we bijvoorbeeld naar buiten wandelen, fietsen of ………...wat jij wil? Dat is helemaal afhankelijk van jou en jouw mogelijkheden. Uitgangspunt is dat jij je daarbij prettig voelt.

Wij geloven in de kracht van bewegen in de ruimste zin van het woord. Jouw in beweging brengen is dan ook ons voornaamste doel. In beweging komen betekent voor ons dat je mee gaat doen aan activiteiten. Want deelnemen aan de samenleving is belangrijk. Het levert je vitaliteit en plezier. Of dat nu meedoen is door zelf fysiek te bewegen, als vrijwilliger, supporter, bezoeker van een activiteit of aan het arbeidsproces. Afhankelijk van jou wensen en mogelijkheden kiezen we de begeleider en vorm die het beste bij jou past.

Naast zelf actief te (gaan) bewegen, geloven we dat een sportieve omgeving stimulerend werkt om mee te doen. Een sportpark is zo’n omgeving. Kijk hier voor meer informatie over onze werkwijze Sportpark in Beweging.

Kom in beweging. Bel of mail voor meer informatie over de financiële ondersteuningsmogelijkheden vanuit bijvoorbeeld je verzekering, gemeente, UWV, Werkbedrijf, PGB of anderszins.

wat-is-jouw-drive-bewegen-vitaliteit

Bekijk hier onze diensten en programma's.

Contact CEM Support

Sportcentrum Arcus (1e verdieping)
Campuslaan 14
6602 HX Wijchen

Tel. 06 – 539 434 80  

NEEM CONTACT OP


Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Bewegen & Vitaliteit

Bewegen Zoek je ondersteuning om in beweging te komen? Ontdek wat CEM Support voor je kan betekenen. Lees verder

Ondersteuning bij
zelfstandige daginvulling

Ondersteuning bij zelfstandige daginvulling Vind je het moeilijk om je dag zinvol in te vullen? CEM Support helpt je hier graag mee. Lees verder

Ondersteuning bij het
vinden van werk

Ondersteuning bij het vinden van werk Lukt het je maar niet om een baan te vinden?
CEM Support ondersteunt je hierbij. Lees verder

Trainingen en cursussen

Training en CursussenBlijf jezelf ontwikkelen en vergroot je kansen. 
CEM Support biedt trainingen en cursussen. Lees verder