Vragen?
Neem contact met ons op.

Bewegen als eerste stap naar een plezieriger leven

Bewegen, mindset en vitaliteit’ vormen de rode draad in onze werkwijze. We stimuleren je, figuurlijk gezien, om in beweging te komen. Maar we dagen je letterlijk ook uit. 
Wij geloven in de kracht van bewegen in de ruimste zin van het woord. Jouw in beweging brengen is dan ook ons voornaamste doel. In beweging komen betekent voor ons dat je je ontwikkelt en acties gaat ondernemen. Daar waar mogelijk ondersteunen we je richting (reguliere) activiteiten. Waaraan je uiteraard dan ook gaat deelnemen. Want deelnemen aan de samenleving is belangrijk. Het levert je vitaliteit en plezier. Of dat nu meedoen is door zelf fysiek te bewegen, als vrijwilliger, supporter of als bezoeker van een activiteit. 

Bewegend coachen
Stilzitten is géén optie. We gaan lichamelijk actief aan de slag. In plaats van een zittend overleg gaan we bijvoorbeeld naar buiten wandelen, fietsen of ………...wat jij wil? Dat is helemaal afhankelijk van jou en jouw mogelijkheden. Uitgangspunt is dat jij je daarbij prettig voelt. Afhankelijk van jou wensen en mogelijkheden kiezen we de coach en vorm die het beste bij jou past.

De belangrijkste redenen voor ons om bewegen bij onze ondersteuning in te zetten zijn: 
Door te bewegen: 

 • Ervaar je wat je talenten zijn, waardoor je deze kan ontwikkelen
 • Word je geinspireerd om het beste uit jezelf te halen
 • Ervaar je om je grenzen aan te geven en te verleggen
 • Bouw je zelfvertrouwen op en ontwikkel je nog meer doorzettingsvermogen
 • Bevorder je je ontwikkeling en leerprestaties
 • Maak je kennis met een gezonde, actieve leefstijl, waardoor je vitaliteit verbetert
 • Ervaar je winnen en verliezen en het omgaan met succes en tegenslagen 
 • Ga je jouw doelen stellen om je gewenste resultaten te behalen
 • Ga je acties en activiteiten plannen 
 • Werk je samen. Maak je afspraken en ga je deze nakomen 
 • Verbeter je je sociale vaardigheden (communiceren) 

Naast zelf actief te (gaan) bewegen, geloven we dat een sportieve omgeving stimulerend werkt om mee te doen. Een sportpark is zo’n omgeving. Kijk hier voor meer informatie over onze werkwijze Sportpark in Beweging.

Kom in beweging. Bel of mail voor meer informatie over de financiële ondersteuningsmogelijkheden vanuit bijvoorbeeld je verzekering, gemeente, UWV, Werkbedrijf, PGB of anderszins.

Verwijzing om meer te bewegen

CEM Support ondersteunt en begeleid je graag naar (indien mogelijk) een reguliere sportaanbieder. Steeds meer zorgverleners verwijzen hun patiënten door naar leefstijlbegeleiding. Bewegen is een onderdeel van je leefstijl. Wat betreft de Leefstijlbegeleiding 'bewegen' kunnen zorgverleners doorverwijzen naar CEM Support.
 
Bewegen: wat is jouw drive?
Blijf letterlijk en figuurlijk in beweging. Want stilstaan is achteruitgang. Blijf jezelf ontwikkelen. Focus jezelf op de toekomst die je wenst. Niet alleen qua leren en werken, maar ook qua gezondheid en het leiden van een gelukkig en plezierig leven. Zeker als het leven je even tegen zit. En je voelt dat je in een negatieve, neerwaartse spiraal zit is het goed om pas op de plaats te maken. Een pas op de plaats om er (opnieuw) achter te komen wat jouw DRIVE is. Want ben jezelf voldoende in beweging om het leven te leiden dat je wenst? Met DRIVE krijg je antwoord op de vragen: wie ben ik? wat kan ik? waarvoor sta ik? wat doe ik? waar liggen mijn mogelijkheden?

DRIVE is gebaseerd op het model van antropoloog Gregory Bateson. Dit model beschrijft de niveaus waarop we denken, leren, veranderen en functioneren. Jouw overtuigingen en manier van denken beïnvloeden je vermogen om te leren, ontwikkelen en veranderen. Jezelf en daarmee ook je omgeving. Breng je veranderingen aan, dan is dit van invloed. Met ons programma DRIVE ondersteunen we je om jouw gedachten op het juiste niveau aan te pakken. Je bent in staat veranderingen in je situatie aan te brengen en jezelf te focussen op het leven dat je wenst.

wat-is-jouw-drive

Wil je naast mentaal ook lichamelijk in beweging komen? Maar weet je niet wat goed voor je is en wat je mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een beweegconsult. Onze beweegcoach geeft je graag advies wat voor jou de beste beweegmogelijkheden zijn.

wat-is-jouw-drive-bewegen-vitaliteit

Bekijk hier onze diensten en programma's.

Contact CEM Support

Sportcentrum Arcus (1e verdieping)
Campuslaan 14
6602 HX Wijchen

Tel. 06 – 539 434 80  

NEEM CONTACT OP


Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Bewegen & Vitaliteit

Bewegen Zoek je ondersteuning om in beweging te komen? Ontdek wat CEM Support voor je kan betekenen. Lees verder

Ondersteuning bij
zelfstandige daginvulling

Ondersteuning bij zelfstandige daginvulling Vind je het moeilijk om je dag zinvol in te vullen? CEM Support helpt je hier graag mee. Lees verder

Ondersteuning bij het
vinden van werk

Ondersteuning bij het vinden van werk Lukt het je maar niet om een baan te vinden?
CEM Support ondersteunt je hierbij. Lees verder

Trainingen en cursussen

Training en CursussenBlijf jezelf ontwikkelen en vergroot je kansen. 
CEM Support biedt trainingen en cursussen. Lees verder