Vragen?
Neem contact met ons op.

Beweegconsult
ontdek wat jou beweegt en start met bewegen

Bewegen heeft een positieve werking op je vitaliteit. Door te bewegen kom je in contact met anderen en werk je aan het verbeteren van je gezondheid. Met gezondheidsklachten op pijn lijkt het alsof het beter is om niet te bewegen. Maar het tegendeel is waar. Bewegen is niet alleen leuk en plezierig om te doen, maar helpt ook je grenzen en mogelijkheden aan te geven. Bewegen geeft een goed gevoel en helpt om je doelen te realiseren. Bewegen vergroot de mogelijkheid om mee te doen. Het vergroot je kansen op werk. 

ontvang in 3 stappen het beweeg- en sportadvies dat bij je past
Je krijgt regelmatig het advies 'blijf bewegen' en 'bewegen is gezond'. Dit omdat je gezondheid-, of (chronische) pijnklachten hebt. Zeker met chronische pijnklachten is het belangrijk om in beweging te blijven. Je wil ook graag gaan bewegen, maar je weet niet wat goed voor je is en wat de mogelijkheden zijn. 
Maak een afspraak met onze beweegcoach voor een beweegconsult. Een beweegconsult is een persoonlijk gesprek. De beweegcoach stelt je o.a. vragen over je gezondheid en over je beweeg-, en sportgedrag. Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je een beweeg- en sportadvies op maat. Maar om daadwerkelijk te gaan bewegen stel je samen met de beweegcoach je beweegdoelen en acties op. Dat resulteert in jouw persoonlijke beweegplan. 

Het beweegconsult geeft je:
  • inzicht in je wensen en mogelijkheden 
  • inzicht in je beweeg-, en sportgedrag
  • inzicht in je belemmeringen en drijfveren om te gaan bewegen of sporten
  • de positieve effecten van bewegen en sporten aan 
  • beweeg en sport tips
  • een beweeg en sportadvies op maat 
  • inzicht in waar en hoe je een passend beweeg- en sportaanbod kan vinden 
  • inzicht in de ondersteuningsmogelijkheden waardoor je gaat bewegen of sporten
  • persoonlijk beweegplan

Het beweegconsult bestaat uit 3 stappen. 
Stap 1: intakegesprek. De beweegcoach stelt vragen over je lichamelijke gesteldheid, gezondheidsklachten, je motivatie en wensen. En je huidige beweeg-, en sportgedrag
Stap 2: beweegadvies. De beweegcoach heeft aan de hand van jouw antwoorden een beeld van je beweeggedrag gekregen. Samen bespreek je het beweegadvies, je beweegdoelen en stel je een actieplan - jouw beweegplan - op. Bovendien krijg je tips en inzicht in waar en hoe je een passend beweeg- en sportaanbod kan vinden. 
Stap 3: uitvoering. Je gaat je beweegplan stap voor stap uitvoeren. Gedurende 1 jaar voert je beweegcoach per kwartaal een evaluatiegesprek met je. 

Bel of mail voor een beweegconsult en gratis kennismakingsgesprek.   

Contact CEM Support

Sportcentrum Arcus (1e verdieping)
Campuslaan 14
6602 HX Wijchen

Tel. 06 – 539 434 80  

NEEM CONTACT OP


Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Bewegen & Vitaliteit

Bewegen Zoek je ondersteuning om in beweging te komen? Ontdek wat CEM Support voor je kan betekenen. Lees verder

Ondersteuning bij
zelfstandige daginvulling

Ondersteuning bij zelfstandige daginvulling Vind je het moeilijk om je dag zinvol in te vullen? CEM Support helpt je hier graag mee. Lees verder

Ondersteuning bij het
vinden van werk

Ondersteuning bij het vinden van werk Lukt het je maar niet om een baan te vinden? CEM Support ondersteunt je hierbij. Lees verder

Trainingen en cursussen

Training en Cursussen Vergroot je kansen op werk! CEM Support biedt trainingen en cursussen. Lees verder